четверг, 3 октября 2019 г.

Мрієте про цікаву та водночас неординарну професію? Любити пізнавати все нове, однак не можете зробити вибір? В такому випадку, варто ознайомитися із найнеординарнішими спеціальностями сьогодення.

Футуролог – нова, однак досить цікава та прибуткова професія. Вимагає аналітичних та творчих здібностей, критичного мислення, а також добре розвиненої інтуїції. Футорологи займаються аналітикою та прогнозуванням щодо розвитку бізнесу відповідно до статистичних чи інших наукових даних.
Аерограф – цікава професія, опанувати яку можна тільки за умов художніх здібностей. Аерографи займаються виготовленням трафаретів, банерів та нанесенням малюнку на  будь яку поверхню. Тому якщо Ви із легкістю можете розмалювати авто чи надати свіжого, цікавого вигляду старим будинкам – ця робота саме те, що Вам потрібно.
Берейтор або ж іншими словами дресирувальник коней. Саме ці люди готують благородних тварин до циркових виступів та до участі у спортивних змаганнях.  Дана професія не тільки досить цікава, але й дуже екстремальна, а іноді і небезпечна. Тому підходить далеко не всім.
Кавіст. Це фахівець, який відмінно розуміється на алкоголі, та за долю секунди, тільки глянувши на вино може з легкістю назвати сорт та термін його витримки. Знає як саме та коли потрібно подавати, а також вживати той чи інший вид алкоголю.
Лайф-коуч. Люди даної професії шляхом консультування, тренінгу та семінарів навчає інших людей досягати поставлених цілей, віднаходити внутрішні ресурси та потенціал. Це свого роду тренера з допомоги досягнення поставлених цілей та завдань.
Тітестер. Фахівець із дегустації та розробки нових смаків гарячих напоїв, здебільшого різноманітних сортів чаю. Справжні професіонали даної сфери діяльності, здатні розрізняти кілька тисяч смакових відтінків. Дана професія вимагає тривалого навчання та постійної практики.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

  ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПРОЄКТ З ПРОФОРІЄНТАЦІЇ ТА ПОБУДОВИ КАР’ЄРИ