четверг, 3 октября 2019 г.

Наявність диплома ніколи не гарантує високооплачуваної та цікавої роботи. Так як і його відсутність не є перешкодою у досягненні успіху. Все частіше роботодавці шукають у потенційних працівниках певні уміння та навички. Профорієнтаційний портал підготував топ-5 якостей яким надають перевагу

  • Критичне мислення – уміння перевіряти та аналізувати інформацію є основною вимогою до спеціалістів будь якою сфери. Саме комплексне та всебічне бачення проблеми цінується більше за все.
  • Медіакомпетентність – соціальні мережі та блоги заполонили увесь світ, уміння взаємодіяти, володіти навичками реклами та основами комунікації з оточенням через інтернет-ресурс є вагомою перевагою для тих хто в пошуках високооплачуваної роботи.
  • Багатофунціональність – загальна обізнаність та компетентність у кількох сферах надзвичайно високо цінується у сучасному світі. Уміння вирішувати проблеми та застосовувати знання не тільки у своїй спеціальності завжди буде плюсом.
  • Мобільність – уміння швидко та легко переходити з одного виду діяльності на інший. Креативність, нестандартне мислення та легкість завжди будуть важливими.
  • Високий рівень інтелекту та емпатійність. В сучасному ритмі життя надзвичайно важливими є такі якості як уміння відчувати себе та оточуючих. Спроможність підлаштовуватись під ситуацію, зрозуміти бажання та емоційний стан інших значно підвищить шанси на отримання бажаної роботи.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

  ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПРОЄКТ З ПРОФОРІЄНТАЦІЇ ТА ПОБУДОВИ КАР’ЄРИ